Fesztivál

2023.09.24. 13:56

Így telt a délelőtt vasárnap a pikniken - aztán jött az eső

Álmoskásan ébredt a Piknik vasárnap reggel, csendesen csorgott a zene az emberek füleibe, de már ekkor is voltak érdeklődők. Később a zene helyett az eső csorgott.

Soós Péter

Hangulatban

Fotó: Vajda János

Az árusok még éppen pakoltak kifelé, amikor megkörnyékeztük őket. A Lángos Pasta La Vista dolgozói készséggel beszélgettek velünk. „Sok volt az érdeklődő, fogyasztó – a bevételről nem tudok mit mondani még, ez amúgy is a tulajdonos reszortja” – mondta Péter. Magdi hozzátette: erősebb volt a péntek, szombaton viszont a szakadó eső miatt rosszabb számokkal kalkulálhattak. 

Ellátogattunk az Inni-Kék standjához is, melynek ottani munkatársa arra a kérdésünkre, hogy milyen volt a forgalom, az kérdezte vissza: „Mik maguk? Apehesek?” De hasonlóan felelt a Városház térnél árusító bivalybőrös is. 

Kocsonyafesztivál-feeling 

A székely kürtős kalácsosnál viszont örömmel beszélgettek stábunkkal. „Az időjárás lehetett volna jobb, de ezt nem tudjuk befolyásolni. Kocsonyafesztivál-feelingje van a rendezvénynek. Az eső ellenére is sokan vásároltak. Bízunk a mai napban is” – mondta Andrea és Gábor.

Az Ínyenc Chillikert munkatársa pedig azt mondta: kifejezetten jó volt a szombat, akár hétfő délután 2-ig is árult volna. „Örülök a rendezvénynek, nekem jó volt” – mondta Zoli. 

Megkérdeztük az egyik Városház tér közeli kisbolt egyik alkalmazottját is, aki azt mondta, ilyenkor „bolondéria van”, mindenki visz mindent, ami a standoknál drágább.

Még nem késő kilátogatni a rendezvényre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában