Augusztus 20.

2023.08.19. 09:02

Egész hétvégén ünnepelnek Encsen

Encs Város Önkormányzata és az Encsi Művelődési és Sportközpont, Könyvtár egész hétvégén, péntektől vasárnapig programokkal várja a lakosságot.

Nagy-Hankó Krisztina

Mikola Gergely Encs polgármestere mond beszédet vasárnap

Fotó: Bujdos Tibor

Családi napot tartottak augusztus 18-án, pénteken a Millenniumi parkban. Mobil mászófal, különleges kerékpárok, arcfestés állt az érdeklődők rendelkezésére. A varázsló iskola után a Mesekocsi Színház: Az Állatok nyelvén tudó juhász című mesejátéka szórakoztatta a kisebbeket. De volt Dínó show és Benk Dénes, a Dumaszínház humoristája lépett este színpadra. 

Augusztus 19-én, szombaton 20 órától szintén az encsi Millenniumi parkban látható majd a Körúti Színház: Minden lében három kanál című nyári színházi előadása.

Augusztus 20-án a városi ünnepségen 17 órától Mikola Gergely, Encs város polgármestere mond beszédet, majd az új kenyér megáldása következik a történelmi egyházak közreműködésével. Ezt követően helyi kitüntetések átadása, illetve Kecskés Tímea, a Madách Színház színésze, valamint Cselepák Balázs, a Miskolci Nemzeti Színház színésze ad műsort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában