Retró buli

2023.05.19. 17:09

Veteránautó felvonulás Hidasnémetiben

A tavasz eljövetelével vidám rendezvények sorozata vette kezdetét Hidasnémetiben.

BOON

Forrás: PH

A Hernád-Parti Pikniket követő hétvégén különleges autók vonultak fel Hidasnémeti utcáin. A CASSOVIA RETRO veteránautós társaság második alkalommal látogatott el a településre szebbnél-szebb ritkaságokkal. Idén körülbelül 90 járművet csodálhattak meg az érdeklődők. Az autóritkaságok mindegyike különleges, éppen ezért minden jelenlévő nagy örömmel és izgalommal készített fotókat róluk.

Rendszeres bemutatók

A szervezőjük elmondta, hogy klubjuk minden éven tart felvonulásokat, melynek része egy Kassán tartott kiállítás és egy bemutató Magyarországon. A csodajárművek Gönc irányából érkeztek Hidasnémetibe és a Kassai-, Iskola-, Petőfi- valamint a Vasút úton vonultak fel. Ezután délutánig a látogatók számára a sportpálya előtt voltak megtekinthetőek.

Hidasnémeti polgármestere Becse Csaba köszöntötte a vendégeket, majd átadta az önkormányzat különdíját egy SKODA Superb tulajdonosának. A nap folyamán vendég volt a BRB zenekar, akik az alkalomhoz illő retró zenével szórakoztatták a jelenlévőket. Jó rendezvényhez illően, természetesen az ebéd sem maradhatott el. Már-már hagyománnyá vált, hogy a rendezvényeken megkínálnak mindenkit valamilyen ott készült finomsággal. Az közreműködő csapat már kora reggel nekilátott a babgulyás készítésének, hogy időben vendégül láthassák a résztvevőket. Remélik, hogy a két alkalommal már megrendezésre került bemutató a következő években hagyománnyá válik településükön – fogalmazta meg a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában