Fenntarthatóság

2023.05.12. 09:00

Miskolcra érkezik a Fenntartható Városok kezdeményezés országjárása

Folytatódik a Fenntartható Városok nevű kezdeményezés eddigi legnagyobb programsorozata, melynek következő állomása Miskolc lesz.

ÉM

Miskolc

A kezdeményezést a Fenntartható Közösségek Alapítvány indította el azzal a céllal, hogy segítse a települési fenntarthatóság kérdésköréhez kapcsolódó tudásanyag összegyűjtését, átadását és a jó gyakorlatok megosztását. Az országjáró workshop minden héten más-más városba látogat, ahol az adott hónap témájának megfelelően műhelymunkára várja az érdeklődőket. Az eseményen a résztvevőknek lehetőségük van megosztani a véleményüket arról, hogy miként képzelnek el egy valóban fenntartható várost, és lakosként milyen véleményeket fogalmaznának meg róla. Az májusi állomások fő témája a fiatalok helyben tartása.
Az esemény időpontja: május 12., péntek 17:30. Az esemény helyszíne: Polgármesteri Hivatal, díszterem (3525 Miskolc, Városház tér 8.) 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában