Tragédia

2023.04.03. 20:21

Holtan került elő a Sajószentpéterről eltűnt férfi

Hétfőn délután állt le a negyedik napja tartó keresés a város környéki erdőkben.

BOON

Ahogy beszámoltunk már róla, eltűnt egy 75 éves férfi még pénteken reggel Sajószentpéteren és bár nagy erőkkel keresték, nem találták. Azt feltételezték, hogy egy a város melletti erdős részen veszhetett nyoma, így pénteken a rendőrség, polgárőrség, civilek és kutató csoportok kezdték meg a keresését ezen a részen, amelyet az éjszakákra felfüggesztettek, de szombaton, vasárnap, majd hétfőn is folytattak.

Hétfő délután a Harica Völgyi Polgárőr és Természetvédelmi Egyesület azonban már arról tájékoztatott, hogy a keresés leállt, sajnos elkéstek és már csak a halálhírt tudják tolmácsolni.

„Megtörve szomorú szívvel tudatjuk, mindenkivel aki kereste, aggódott vagy akár egy megosztással is segítségünkre volt Tóth Ferenc megtalálásában, hogy sajnos elkéstünk. Így a keresés a korai délutáni órákban leállt. A család kérésére nem szeretnék részletekbe bocsátkozni. Tolmácsolva a család szavait, rajtunk keresztül szeretnének köszönetet mondani a mindenkinek aki a keresésben részt vett: a Sajószentpéteri, Sajóbábony Városi, Sajólászlófalvai Polgárőr Egyesületeknek a Tiszántúli Mentőkutyás Egyesületnek a keresőkutyás egyesületeknek, Hegedűs Gábornak a Debreceni Honvéd Sportegyesület, és a Református Szeretetszolgálat Vészhelyzetkezelés vezetőjének a Rendőrségnek, a keresésbe bekapcsolódó civileknek, valamint az Együtt a Pitypalatty Völgyiekért Egyesületnek” – írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában