Az oszt igen

2023.04.27. 11:31

Ahogy Miskolcon vágnak füvet, úgy sehol – fotókkal!

Több helyen vágják a városban az elég nagyra nőtt füvet, néhol elég érdekes megoldásokkal.

BOON

Fotó: Olvasónktól

Éppen szerdán írtunk róla, hogy az Avas jó részén térd fölé ér a fű, és a kisebb testű kutyák elvesznek benne, de a város más pontjaira is ráfér a fűnyírás.

Megkeresésünkre a városháza sajtóosztálya azt írta, hogy első körben az úgynevezett intenzív és I-es kategóriájú területeken vágják a füvet, az április 3. és 19. közötti időszakban. Az intenzív területek 82 százalékán, az I-es kategóriába tartozó területeknek pedig a 43 százalékán végeztek a munkákkal a munkatársaik. Hozzátették: Az Avas városrészen is folyamatos a fűnyírás. Az Avas III. ütemének vágása már megtörtént, az Avas II. ütem befejezése pedig az időjárás függvényében a héten várható.

Fotó: Olvasónktól

Szerda reggel már arról kaptunk fotót és tájékoztatót olvasónktól, hogy a cikkünkben megemlített, ominózus területen elkezdték vágni a füvet.

Másik olvasónk kevéssé pozitív hangnemben számolt be a Miskolci Városgazda munkatársainak fűnyírásáról. Olvasónk a Dankó Pista utcában készítette a fotókat, amelyeket megosztott portálunkkal. 

Fotó: Olvasónktól

Kissé nekihevülve olyan jelzőket írt le a munka láttán, amelyből egyedül a trehányt tudjuk leírni.

Fotó: Olvasónktól

Tény, nem nevezhető éppen tökéletesnek a fűnyírás eredménye.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában