Sütiverseny

2023.02.09. 12:00

Zsuzsanna napi süteménykészítő verseny Sárospatakon

Lorántffy Zsuzsanna fejedelemasszony példaértékű feleség, édesanya és híresen jó háziasszony volt. A Tokaj-Hegyalja Egyetem előtte tisztelegve süteménykészítő pályázatot hirdet.

Nagy-Hankó Krisztina

A megmérettetésre gyakorlott háziasszonyok, valamint gyakorlattal nem rendelkező hobbi cukrászok jelentkezését várják. A süteményekkel három kategóriában lehet nevezni: korhű sütemények, valami régi, valami új, illetve egyszerűen nagyszerű - avagy takarékosan a nehézségek idején. A pályaművek bemutatására február 18-án 9 és 11 óra között kerül sor. A kész süteményeket fél 9 és 9 óra között az egyetem dísztermében lehet leadni. Az elkészített remekművek mellé zárt borítékban kérik feltüntetni a készítő nevét, e-mail címét, lakhelyét, telefonos elérhetőségét valamint a választott jeligét és a sütemény pontos nevét. A nevezés ingyenes. Mindhárom kategóriában értékes nyeremények várják a legügyesebb, legötletesebb alkotókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában