Nem semmi!

2023.02.09. 10:51

Videón, ahogy kitörtek a rajtakapott tolvajok a sétálóutcai üzletből

Az eladók megpróbálták visszatartani őket, de nem sikerült.

BOON

Fotónk illusztráció

Fotó: Karnok Csaba

Frissítés!

A videót csütörtök délutánra eltávolították a közösségi oldalról, így már nem érhető el.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a vármegyei rendőr-főkapitányságot is, ahol arról tájékoztatták portálunkat, hogy lopás és rongálás vétség gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen a Miskolci Rendőrkapitányság.

Korábban írtuk: 

Egy felvétel került ki a közösségi oldalra szerda este arról, hogy két, állítólag lopáson rajtakapott férfi kitör az egyik miskolci, sétálóutcán lévő üzletből. A felvételtől kívülről készítették, és az látszik rajta, hogy némi dulakodás árán jut ki két férfi az üzlettérből az előtérbe, ahol az eladó még előtte lenyomja a az önműködő üvegajtó biztonsági zárját, ami elsőre vissza is tartja a két férfit. Aztán mégis sikerül kinyitniuk azt és úgy vágódnak ki az ajtón, hogy a telefont is kiverik a videózó férfi kezéből.

A felvételt készítő és a közösségi oldalra felöltő férfi azt írta: „a szitu az volt hogy állok a sparnal a dohánybolt mellett, szívom a cigim és nagy csattanást hallok. Erre oda megyek a spar bejárathoz és ezzel szembesültem, hogy a két srác tojást akart lopni és az eladók próbálták megállítani, de nem jött össze, és nekem se, mert úgy kiszakították az ajtót és raktak engem is arrébb mint annak a rendje. Próbáltam segíteni az eladóknak, hogy ne szökjenek meg, de sajnos meghiúsult.”

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában