Nemzeti Prófétai Mozgalom

2023.01.07. 18:24

Egy nap a nemzetért országos dicsőítő imanapot tartottak Miskolcon

Miskolcon is kifejezték egységüket a különböző felekezethez tartozó Krisztus-hívők.

DA

Fotó: Ádám János

Második alkalommal szervezte meg „Egy nap a nemzetért” nevű dicsőítő és imaestjét országszerte a Nemzeti Prófétai Mozgalom. Egyszerre 18 megyeszékhelyen és az ország számos pontján dicsérték Istent énekkel, imádsággal a különböző felekezethez tartozó keresztyének 2023. január 7-én, szombaton, 17-től 19 óráig, hogy kifejezzék egységüket. Miskolcon, a Református Székház Nagytermében tartották meg az alkalmat a miskolci gyülekezetek szervezésében. A helyet a Miskolc-Belvárosi Református Egyházközség biztosította. Nagy Attila lelkipásztor, a Nemzeti Prófétai Mozgalom képviseletében elmondta, hogy minden településért, ahol megfordulnak, annak lakóiért, vezetőiért és az országért is imádkoznak.

A dicsőítéshez a zenét a Continental Singers, a Miskolci Szabadkeresztény Gyülekezet zenész csapata és a Messianic Band közösen biztosította. A vidám hangulathoz Szurasenkó Dániel és Messiás-hívő zsidó zenésztársai is hozzájárultak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában