Szilveszter

2022.12.30. 11:30

Trombitával is búcsúztathatjuk ezt a „csudaévet”!

Parókák, trombiták, királylányjelmez és világító kalap – ezek a legkelendőbbek az idei szilveszteri buliszezon flitteres, látványos és hangos kellékei közül.

PN

Fotó: Bujdos Tibor

- Az Avason lakom, és azért vettem meg a legnagyobb trombitát, hogy éjfél után kiállhassak vele az ablakba, és úgy fújhassam, hogy abban benne legyen minden, ez az egész csudaév! - mondja az egyik vásárló nevetve.

Fotók: Petri Nóra


A legnagyobb sláger tényleg a duda – nyilatkozta Dányi Tibor tulajdonos, aki a Búza téri aluljárónál kínálja portékáját. Óriás dudát ezerért, kisebbet 500 forintért szerezhetünk be itt.
Maszkokból is óriási a kínálat. 

 

- Attól függ, hogy melyik a kedvence például egy gyereknek. Az állafigurások és a pókemberes is nagyon kelendő idén. De keresik a Joker és a Batman álarcokat is - tette hozzá.
A színes póthajak mellett királylányos ruhák is várják a szilveszteri kishercegnőket a standon. A Jacksonkalapnak nevezett világítós és flitteresen csillogó szilveszteri kellék pedig két darab ezresért lehet a miénk.

 

Dányi Tibor azt mondta, szilveszter éjszaka sem zárja be a boltot, hiszen ezeket a kelléket sokan csak az utolsó pillanatban, buliba indulás előtt szerzik be. 

Fotós: Bujdos Tibor

- Rajtunk nem múlik, jöjjenek a vevők, éjfélig is nyitva leszünk - mondta a tulajdonos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában