Még ilyet!

2022.11.16. 09:51

Haszonleső

Csákó Attila

Fotó: Havran Zoltán

Megtörtént, amitől tartottunk – írja közösségi oldalán Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke, európai parlamenti képviselő annak kapcsán, hogy rakéták csapódtak Lengyelországba, két ember halálát okozva. Aztán úgy folytatja: „Követeljük, hogy Orbán és kormánya ítélje el az orosz agressziót. Vége a mismásolásnak, ideje színt vallani! Ha a Fidesz nem nevezi nevén a támadókat, csak azt bizonyítja, hogy egytől egyig Putyin hazaáruló csicskásai, utolsó csatlósai”.

Ezzel szemben még Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke is úgy nyilatkozott, „A rakéta röppályáját figyelembe véve nem valószínű, hogy Oroszországból lőtték volna ki!” A lengyel külügyminiszter pedig azt mondta, egyelőre semmi biztosat nem tudnak mondani arról, hogy „kinek a használatában” álltak „azok az eszközök”, amelyek Lengyelország területén becsapódtak.

Úgyhogy a vizsgálatok lezárása előtt az ügyben állást foglalni – ahogy Gyöngyösi tette - politikai amatörizmus, vagy inkább gusztustalan haszonlesés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában