Avas

2022.10.03. 12:36

Újra fogadóórát tartanak az avasi hegygazdák

A fogadóóra előtt a Miskolczi Pincék Asztaltársasága az Avasi Borút Egyesülettel közösen megemlékezi az aradi vértanúkról.

ÉM

Az avasi hegygazdák soron következő fogadóóráját október 6-án, csütörtökön 16 órától rendezik meg az Avasi Bortanya épületében. A rendezvényen az avasi pince- és ingatlantulajdonosok, a vendéglátóegységek üzletvezetői, illetve a lakosság mondhatja el problémáit, észrevételeit az Avassal kapcsolatban. 

A fogadóórán részt vesz Cseh László, a Miskolci Bűnmegelőzési Centrum Polgárőr Egyesület vezetője is, aki a polgárőrséghez való csatlakozással kapcsolatban szeretne segítséget nyújtani az érdeklődőknek. 

A fogadóóra előtt, 15:30 tól a Miskolczi Pincék Asztaltársasága az Avasi Borút Egyesülettel közösen megemlékeznek az aradi vértanúkról. Az Avasi temetőben megkoszorúzzák Póts András és Kun Miklós hősök sírjait, Hangó István tiszteletes úr beszédet mond, és a Miskolczi Pincék Dalárdája pedig 1848-as dalokat énekel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában