Készültségben

2022.10.26. 15:00

Nem akarnak rendbontást Mezőkövesden a meccs miatt

Fokozott ellenőrzést rendelt el a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vezetője 2022. október 28-án 16 órától másnap éjfélig.

ÉM

Fotó: Shutterstock

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a, valamint  a Rendőrség szolgálati szabályzatáról szóló 30/2011. BM rendelet 26. §-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. október 28-án 16 órától október 29-én 00 óráig. Mezőkövesd közigazgatási területére.

Az ellenőrzés célja a Mezőkövesd-Zsóry FC - Kisvárda FC NB I. férfi bajnoki labdarúgó mérkőzéssel összefüggésben a közbiztonságot veszélyeztető cselekmények megelőzése, megakadályozása. Fontos rendőri feladat a mérkőzés miatt a városba érkező vendégszurkolók mozgásának figyelemmel követése és a rendezvény helyszínére történő biztonságos bekísérése, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felfedése, valamint a közrend, közbiztonság, és a közlekedés rendjének fenntartása – emlékeztet a rendőrség közleménye, kérve a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában