Felújítás

2022.04.01. 17:35

Szolgálati lakásokat újítottak fel Szalonnán

A mintegy tizenhat millió forintból korszerűsített ikerház két önkormányzati dolgozónak ad otthont.

Újra birtokba vehették megszépült otthonaikat az önkormányzati intézmények dolgozói, akik egyike a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál dolgozik családsegítőként, a szomszédja pedig a Szalonnai Gólyafészek Óvoda fiatal óvodapedagógusa.

 

Balogh Zsolt Szalonna község polgármestere elmondta, hogy önkormányzati szolgálati lakásokról van szó, amelyek egy ikerházban találhatóak. „Az érintett munkatársak korábban is ott laktak már, a felújítás idejére - néhány hónapra , azonban ki kellett költözniük, amíg a munkálatok tartottak. Az épületet teljesen felújítottuk, kívül-belül. A több, mint tizenhat millió forintnyi forrás nagy része a Magyar Falu Program pályázatos keretéből származott, a többi önrész volt. Ebből végeztük el a teljes homlokzati hőszigetelést, a nyílászárók cseréjét, valamint a fűtés korszerűsítést és a teljes villamos hálózati rendszer felújítását. Mindkét lakásban sor került a belső nyílászárók és a burkolatok cseréjére is, és a festésre.” - tudtuk meg a polgármestertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában