Villamosvonal

2022.04.12. 21:00

Éjszakai vágányzár a teljes miskolci villamosvonalon

Karbantartási munkálatok miatt április 13-án, szerdán és 14-én, csütörtökön éjszaka a teljes miskolci villamosvonalon villamosok helyett a követketző indulási időpontokban villamospótló autóbuszok fognak közlekedni.

A Tiszai pályaudvar végállomásról: 23.05-kor, 23.50-kor, illetve Felső-Majláth végállomásról: 23.50-kor és 0.25-kor.
 

A villamospótló autóbusz megállóhelyei az éjszakai vágányzár idején: a Tiszai pályaudvaron a 31-es autóbusz indulóhelyén lehet igénybe venni, a Selyemrét és az Újgyőri piac között a villamosmegállókban áll meg, a Bulgárföld, Diósgyőr városközpont, Alsó-Majláth villamosmegálló helyett az 1-es autóbusz megállóhelyein áll meg, a Bölcs utcai villamosmegállóban nem áll meg, helyette az 1-es autóbusz Alsó-Majláth megállóhelyén lehet igénybe venni, A DVTK Stadion, a Diósgyőri Gimnázium, a LÁEV és a Zenta utca villamosmegállónál a vele párhuzamos, út mellett kialakított villamospótló-autóbusz megállóhelyen áll meg, Felső-Majláthon az 54-es autóbusz leszállóhelyén áll meg és annak felszállóhelyéről indul.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában