Együttműködés

2022.03.21. 11:00

A Hernád és a Bodrog közötti jövőt tervezték

Növelni szeretnék a gazdasági és turisztikai együttműködést.

ÉM

„Élet a Hernád és a Bodrog folyók között” – ezzel a címmel futó, a 2021–2027-es fejlesztési ciklusban megvalósuló interregionális projekt időszerű tényeit és kutatási eredményeit mutatták be pénteken Tokajban a Paulay Ede Színházban rendezett konferencián. A beszámolókat követő szakmai workshop keretében a jelen lévő szakemberek, országos és helyi politikusok és vezetők, önkormányzatok, civil szervezetek, ügynökségek képviselői – akik egyben potenciális pályázók is – értékelték a hallottakat, ismertették ötleteiket, amelyek fontosak a további tervezéshez és ahhoz, hogy a döntéshozók értesüljenek ezekről.
 

Tartós partnerség 
 

A projekt fő célja a Bodrog és a Hernád folyók által közrezárt határon átnyúló térség gazdasági és turisztikai együttműködésének növelése, a terület természeti, kulturális és gazdasági lehetőségeire fókuszálva elemzések készítése és tartós szlovák–magyar projektpartnerségek kialakítása, hatékony közös pályázatok létrehozásával.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában