Mulatság

2022.02.20. 09:14

Télűző mulatság Arnóton

A legfinomabb zsíros kenyeret és a legjobb bornak járó díjat is kiosztották a község rendezvényén, amely a házasság hetéhez is kapcsolódott.

Fotó:

„Az elmúlt években Arnóton minden közintézmény megújult” – hangsúlyozta Csöbör Katalin országgyűlési képviselő Arnóton. Utalt arra, hogy a község polgármesterével néhány hónapja adták át a település 21. századi igényeket is kielégítő, új minibölcsődéjét és felújított óvodáját. 

- Csupán két hete, hogy megkezdődött a község csapadékvíz elvezető hálózatának fejlesztése is. Ha rajtunk múlik, Arnót a következő években is hasonló ütemben fog fejlődni – húzta alá Csöbör Katalin.

Arnóton - a házasság hetéhez kapcsolódóan –, egy óriási kovácsolt vas májuskosarat is feldíszítettek. A legfinomabban elkészített, gazdagon díszített zsíros kenyerek is versenyeztek, ahogyan a legjobb bor is díjat kapott. A télűző mulatság kiszebáb égetéssel ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában