Ezt írtuk anno 1981-ben

2021.10.07. 07:30

Látatlanban is bizalmat szavazott a közönség

Csúszik az évadkezdés a Miskolci Nemzeti Színházban, az épületben zajló felújítások miatt az első premier decemberben esedékes – a hírt 1981. október 3-án közölte az Észak-Magyarország.

20210529 Miskolc fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország Szabó Máté rendezte Djavu előadással vette kezdetét a Miskolci Nemzeti Színház évada.

Forrás: ÉM

Fotó: Kozma István

A cikkből kiderült: az árusítást szeptember 14-én kezdték, és az azóta eltelt időben a felnőtteknek szóló bérletek közül 5 ezer talált gazdára. „Ezzel teljes mértékben elégedettek lehetünk. S ha azt is figyelembe vesszük, hogy a bérletüket megújító vagy bérletet váltó nézőink 75 százaléka még a műsorterv megjelenése előtt, annak ismerete nélkül jelentette be igényét, akkor valóban nincs okunk panaszra; ez ugyanis azt jelenti, hogy a nézők bizalmat szavaztak a színháznak” – értékelt a lapban a teátrum illetékese. A bérletes sorozatban hat előadást kínáltak az 1981–1982-es szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában