Foci Eb

2021.06.15. 16:03

Újra megőrül a Szinva terasz, szurkolj te is a magyar labdarúgó-válogatottnak!

Emlékszel még, amikor az éjjel nem ért véget? Idén újra átélheted: 2021-ben is szurkolói terasszá változik Miskolcon a Szinva-terasz, élő közvetítéssel.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Budapest 20210615 Szurkolók Hősök Tere Euro2020 Labdarúgó EB Foto Tumbász Hédi TUM Nemzeti Sport

Forrás: Illusztráció/Nemzeti Sport

Kedden este 6 órától a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjának nyitó mérkőzését, a Magyarország-Portugália meccset követhetjük élőben a Szinva terasz óriás LED-kivetítőjén.

Miskolc óriási fociszurkoló város, az egyik legnagyobb drukker-közösséggel. Legyen szó DVTK vagy válogatott meccsről, a közös buzdítás közösségi esemény. A Széchenyi utca megtelik, az utcákon piros-fehér-zöld massza hömpölyög, a nemzeti trikolor köszön vissza mindenütt.

A Szinva terasz vendéglátóhelyei kültéri pultokkal és sörcsapokkal várják a meccsnézőket, a különleges kültéri szurkolói zóna pedig egészen a bajnokság végéig várja a focirajongókat a Szinva teraszon. A továbbra is érvényben lévő rendelkezéseknek megfelelően védettségi igazolvány nem szükséges a szurkolói zónába, azonban egyszerre csak 500-an lehetnek.

Szurkoljuk ki együtt a győzelmet, hajrá magyarok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában