Fejlesztés

2021.04.24. 15:30

Újra csinosítottak

Megállás nélkül fejlesztik az egyre komfortosabb sárospataki sporttelepet.

Kolodzey Tamás

Fotó: Olvasónktól

„Sokszor okozott problémát a komplexumunkban, hogy a gépeket és a nélkülözhetetlen eszközöket – például a fűnyírót, a fűkaszát és a szerszámokat – nem tudtuk hova tenni” – kommentálta „akciójukat” Belicza János, a Sárospataki TC klubigazgatója, majd hozzátette: „Eddig ezeket a székházunkban tároltuk, ennek következtében állandóan kerülgettük, így szó szerint megelégeltük a karikázást.”

Segítőkész emberek

A Bodrog-partiak ennek következtében gondoltak egy merészet, és az egyik helyi gazdasági társaság jóvoltából tárológarázzsal bővítették stadionjukat.

– Ebben a nehéz helyzetben hatalmas dolognak tartom a velünk szimpatizáló cégek támogatását – mondta Krai Csaba, az STC elnöke. – Egyesületünk számára rendkívül megtisztelő volt, hogy a három-öt esztendős fejlesztési programunkhoz segítőkész emberekre találtunk. Ahhoz, hogy további céljainkat elérjük, az elkövetkezendő hónapokban és években türelemre és kitartásra lesz szükségünk.

A kft.-k nevében Nagy Varga Péter és Kerülő Zoltán közölték: ha lehetőségük lesz rá, a jövőben is támogatni fogják a sportot, a tárgyi feltételek javítását.

(A borítóképen: Tárológarázst építettek az STC sporttelepén)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában