A vakcina védelem!

2021.01.22. 15:00

Bízni kell a tudósokban

„Mindenképpen beoltatom magam, ez száz százalék” – mondta lapunknak Solymosi Árpád, a Symphonia Alapfokú Művészeti Iskola igazgatóhelyettese, zenetanár.

Hegyi Erika

20210108 Miskolc fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország Solymossi Árpád a Symphonia program egyik vezetője. Hátrányos helyzetű gyermekeket tanítanak hangszeres zenére. képen: Solymossi Árpád zenetanár

Fotó: Kozma István

– Nemrég beszélgettem a szomszédaimmal a védőoltás fontosságáról, akik nyugdíjas orvosok. Az összes pedagógustesztelésre is elmentem, a saját egészségem miatt, de még inkább a környezetem és a családom védelme miatt. Szerintem a vakcinakérdés túlpolitizált Magyarországon. Véleményem szerint ebben a témában nem a politikára kell hallgatni, hanem a tudósokra és az orvosokra. Azt javaslom, hogy mindenki oltassa be magát, amint lehet. Örülök, hogy ebben a kérdésben megszólalhatok, mert ha egy embert ezzel sikerül magabiztosabbá tennem, és vállalkozik az oltásra, az is siker.

(A borítóképen: Solymosi Árpád)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában