Koronavírus

2020.03.14. 20:15

Az óvodák és a bölcsődék is bezárnak Kazincbarcikán

Az összes önkormányzati intézmény bezár Kazincbarcikán beleértve az óvodákat is, szükség esetén viszont gyermekfelügyelet továbbra is biztosítva lesz a városban.

Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Bezárnak az önkormányzati intézmények Kazincbarcikán – közölte szombat délután a helyi önkormányzat. A közlemény szerint az intézkedésről a koronavírus járványra való tekintettel, a biztonságos, hatékony, összehangolt védekezés megvalósítása érdekében, a Magyar Kormány ajánlására döntöttek.

Március 16-ától az alábbi intézmények zárnak be:

- Kazincbarcikai Összevont Óvodák minden tagintézménye

- I. sz. és II. sz. Bölcsőde

- Idősek Klubja

- Kincsem Napközi

- Mezey István Művészeti Központ, benne a Gyermekek Háza-Kézművesház

- Egressy Béni Művelődési Központ

- Kazincbarcikai Fedett Uszoda

- Egressy Béni Városi Könyvtár

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák és a bölcsődék vezetői, munkatársai március 14. és 15-én minden szülővel kapcsolatba lépnek, hogy teljeskörű tájékoztatást tudjanak adni.

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák minden tagintézménye és a bölcsődék összevont csoportban, valamint az Irinyi János Református Oktatási Központ- (Eszterlánc) Óvoda gyermekfelügyeletet biztosít azon gyermekek számára, akiknek szüleik a felügyeletet semmilyen formában nem tudják megoldani.

Az Angyalkert Görögkatolikus Óvoda tekintetében március 15-én délután a Püspöki Hivatal hoz döntést, a Don Bosco Sportközpont vezetése szintén március 15-én határoz a sportcsarnok nyitvatartásról, mely vélhetően a Kormány ajánlásával hasonló lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában