Verseny

2020.01.02. 13:00

Még estig lehet szavazni!

A voksok ötvenkilenc százalékát tudja magáénak jelenleg a miskolci adventi villamos.

Tajthy Ákos

Várja a voksokat

Forrás: ÉM

Ötvenezernél több – a tegnap délutáni állás szerint ennyi szavazattal vezetett az európai adventi villamosok versenyében a miskolci mézeskalács szerelvény. Ahogyan arról több ízben is beszámoltunk, a megmérettetést ebben az esztendőben is a MHD86 nevű cseh portál hirdette meg.

Mézeskalács házikó

A mézeskalács házikóvá alakított villamos idén különösen elnyerte a közönség tetszését, sokan kifejezetten azért utaztak Miskolcra, hogy mehessenek egy kört a különleges díszítésű szerelvénnyel. Nem meglepő hát, hogy a portál szavazásán a kezdeti néhány órát kivéve, folyamatosan és meggyőző fölénnyel utasítja maga mögé a másik huszonkét szerelvényt a miskolci Tátra. A verseny ma este hat órakor zárul, szavazni pedig többször lehet, így ha nem akarja a véletlenre bízni, a következő napokban még szavazhat a kocsira a www.mhd86.cz oldalon, hogy a miskolci adventi villamos legyen Európa legszebbje!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában