Cigánd

2019.10.22. 09:30

A cigándi bölcsisek új csoportszobát kapnak

Letették a Bodrogköz Kincsei Bölcsőde új épületrészének alap­kövét.

Elhelyezik az alapkövet

Bővül a Bodrogköz Kincsei Bölcsőde Cigándon. Egy 100 négyzetméter alapterületű résszel egészül ki a már meglévő épület, mely új csoportszobát és hozzá kapcsolódó kiszolgálóhelyiségeket foglal majd magában.

Ennek az új épületrésznek az alapkövét helyezték el a napokban.

Kinőtte magát

Az ünnepi eseményen megjelent többek között Oláh Krisztián, Cigánd polgármestere, dr. Hörcsik Richárd ország­gyűlési képviselő, Stumpf Attila, a Cigándi Járási Hivatal hivatalvezetője, Szűcs Erika és Fegyváriné Németh Ilona, a Cigándi Tündérkert Óvoda és Bölcsőde vezetői, a tervező Virtual Építész Stúdió Kft. részéről Gál Károly tervező, és Kristóf István református lelkész.

Oláh Krisztián köszöntőjét egy 2012-es, a bölcsőde átadásáról szóló újságcikk felidézésével kezdte. Említést tett arról, hogy az elmúlt évek során a bölcsőde kinőtte magát, az emberek megszokták, megkedvelték az intézményt, szívesen hozzák a gyermekeiket ide, és a növekvő igények miatt szükségessé vált az épület bővítése. Kiemelte és megköszönte a bölcsődében dolgozók áldozatos, szakszerű munkáját. Dr. Hörcsik Richárd képviselő úr beszédében elhangzott, hogy olyan funkciót szolgál ez a beruházás, ami Cigánd és a Bodrogköz jövőjét is biztosítja. Ezt követően Kristóf István református lelkész mondott ünnepi áldást.

Az ünnepség zárásaként Oláh Krisztián, dr. Hörcsik Richárd, Szűcs Erika, Fegyváriné Németh Ilona és Kristóf István helyezték el az új szárny alapkövét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában