Tiszaszederkény

2019.07.14. 20:45

Tiszaszederkény az idén is szívesen látta a vendégeket

A helyi nyugdíjasklub tagjai is aktív részesei voltak a szombatnak.

Korosztálytól függetlenül, mindenki számára próbáltak kedvező programokat összeállítani a szervezők a tiszaszederkényi családi napon. Volt főzés, zene, játékok a gyerekeknek, na meg kocsizás mindenkinek. Jézsó Gábor köszöntötte elsőként a résztvevőket Tiszaszederkény rendezvényterén. Sürgött-forgott apraja-nagyja, mindenki tette a dolgát. Ki tüzet rakott, ki előkészítette a hozzávalókat és volt olyan is, aki a szakács szerepét érezte magáénak.

Bráz György, Tiszaújváros polgármestere jó érzéssel utalt vissza köszöntőjében a két héttel korábbi eseményekre, a Tisza-parti juniálisra és a MOL Családi napra. Mindeközben a készülő ételek illata már belengte a teret. Nem csak a családosok vettek részt az eseményen, hiszen a helyi nyugdíjas klub tagjai is aktív részesei voltak a szombatnak. A főzőversenyen a D-Trans nevezetű csapat végzett az első helyen, utána Szőnyiék tudták a legízletesebb ételt elkészíteni, majd harmadik helyen végzett a Tiszaszederkény Idősek Klubja csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában