közérdekű

2019.06.20. 12:30

Nyári karbantartás lesz a MIHŐ-nél

Ugyan rövid lesz, de azért idén is lesz nyári karbantartás a miskolci távfűtési rendszeren.

Szünetelni fog a melegvíz-szolgáltatás (illusztráció)

Forrás: ÉM-archívum

Az Avason és belvárosban június 25. és 27. között, a diósgyőri és bulgárföldi városrészben pedig június 27-én tart nyári karbantartást a MIHŐ a távfűtési rendszeren – írja közleményében a miskolci polgármesteri hivatal.

A munkálatok miatt a fent említett időszakokban szünetelni fog a melegvíz-szolgáltatás az érintett városrészekben. A cég azt írja, egyes hőközpontoknál, kisebb ellátási területen lehet néhány órás szolgáltatási szünettel járó karbantartás, melyről az érintetteket külön tájékoztatják.

A MIHŐ felhívja a figyelmet arra, hogy a távhőszolgáltatási rendszer nyári karbantartása idején a melegvíz-csapokból hideg víz folyik, amelyet a melegvízmérő-óra megmér, ami felesleges költséget okoz. Ennek elkerülése érdekében azt javasolják, hogy a melegvíz-csapokat ne használják a karbantartási időszakban.

Kiemelik, mivel a lakóépületek belső fűtési rendszerében a munkálatok alatt is víz van, a radiátorcserét csak a MIHŐ-vel egyeztetve, a fűtési csövek ürítését követően lehet elvégezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában