Helyi közélet

2019.04.04. 13:38

Nem futóműbarát az utca Miskolcon, a Tetemváron

Miskolc - Újabb erős fotó olvasónktól: több mint kátyús a miskolci utca.

Miskolc - Újabb erős fotó olvasónktól: több mint kátyús a miskolci utca.

Idén újra elindítottuk felhívásunkat, amelyben a megye legnagyobb kátyúit és legkátyúsabb útjait keressük. Ahogy tavaly tavasszal, úgy felhívásunkra idén is folyamatosan érkeznek a fotók és videók, amelyek bizonyítják, bizony van hol és mit javítaniuk az utak fenntartóinak. Olvasóink pedig ugyanúgy küldenek felvételeket Miskolcról, mint a megye távolabbi pontjairól, főutakról vagy kis mellékutcákról.

Mostani fotónkat olvasónk a Miskolcon, a Tetemvár Felsősorán készítette, a megfogalmazása szerint „hatalmas futóművet tönkretevő kátyúkról”. Hozzáteszi, hogy nem csupán annyi található belőlük, mint amit lefotózott, a helyzet ilyen szinte az egész utcában.

A városrészben tapasztalható áldatlan állapotokról a közelmúltban írtunk lapunkban, olvasónk felvétele bizonyítja, hogy az akkor nem említett útburkolattal is vannak gondok. Várjuk a további felvételeket is olvasóinktól, fotózzák le vagy videózzák az úthibákat, amelyeket látnak, és küldjék el nekünk az [email protected] címre, hogy bemutathassuk a Borsod Online-on vagy az Észak-Magyarországban.

ÉM


[related-post post_id="4186118"]

[related-post post_id="4177101"]

[related-post post_id="4163287"]

[related-post post_id="4155793"]

[related-post post_id="4152462"]

[related-post post_id="4144293"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában