Helyi közélet

2019.03.25. 16:36

Fotók: Költőien az örök otthonról

Miskolc - Szülőföldjének szeretetét örökíti meg verseiben a hegymegi költőnő.

Miskolc - Szülőföldjének szeretetét örökíti meg verseiben a hegymegi költőnő.

Élet-morzsák címmel jelent meg válogatás-verseskötete Kovács Gáborné Szűcs Ilonának az Irodalmi Rádió gondozásában. Ilonkát szerkesztőségünk mint régi segítőt, nagylelkű önkéntest tartja számon, aki tavalyi Hétköznapi hősök versenyünkön is indult. Március 9-én egy másik arcával ismerkedhettünk meg a II. Rákóczi Ferenc Városi és Megyei Könyvtárban tartott kötetbemutatóján, amelyen Kardos Katalin előadóművész és a szavalás ifjú mestere, a lévays Balázs Zsófia is közreműködött.

A költő az utóbbi években pályázatokon szép eredményeket ért el alkotásaival. Most egy csokorra valót hozott azokból, amelyekben gyökereihez nyúlt vissza. „Bárhol az írásról esik szó, vagy személy szerint rólam, mindig azzal kell kezdenem, hogy a kis falu, ahol tizenhárom éves koromig nevelkedtem meghatározó volt az életemben” – mondta. A könyvet Boschánszky Iván László, Hegymeg polgármesterének támogatásával sikerült kiadni, aki személyes jelenlétével is megtisztelte a rendezvényt.

ÉM-DA


[related-post post_id="4182932"]

[related-post post_id="4174931"]

[related-post post_id="4149741"]

[related-post post_id="4137758"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában