Helyi közélet

2019.02.17. 12:31

Közleményben cáfol a HELL ENERGY

Szikszó - A társaság szerint nincs végrehajtás a cég ellen.

Szikszó - A társaság szerint nincs végrehajtás a cég ellen.

Bírósági végrehajtás indult a Hell energiaital gyártója ellen, miközben a piaci pletykák szerint a cég a "legnagyobb befektető" birtokába kerülhet - jelent meg egy hírportálon, majd sorra vették át az emúlt napokban más portálok is. A társaság közleményben reagált, amelyben leszögezik: a HELL ENERGY Magyarország Kft.-vel szemben nincs végrehajtás folyamatban.

"Cégünk kúriai felülvizsgálatot kezdeményezett a végrehajtás alapját képező jogerős bírósági ítélettel szemben annak megalapozatlansága és téves következtetései miatt, és kértük a végrehajtás felfüggesztését is. Amíg a végrehajtás felfüggesztése iránti kérelmünk a kúria elbírálása alatt volt, addig a végrehajtó az eljárását megindította. A megindított végrehajtás során a 12 millió forint értékű követelést társaságunk január közepén teljes mértékben kiegyenlítette. A végrehajtó az eljárását 2019. január 31. napján befejezetté nyilvánította. Mindezekből okszerűen következik, hogy a cégnyilvántartásban 2019. február 4-én megjelent végrehajtási jog bejegyzésére törvénytelenül került sor.

A befektetői csoportra vonatkozó hírrel, hogy nevezetesen társaságunkat fel akarják vásárolni, a következő tényeket szögezzük le:

A HELL ENERGY Magyarország Kft. jelenleg is ugyanannak a 100 százalékban magyar tulajdonosi körnek a kezében van, akik 2006-ban a céget alapították. A HELL tulajdonosainak nem áll szándékában eladni a céget, sem jelenleg, sem pedig a későbbiek folyamán. Ez számukra elvi, és nem üzleti kérdés." - olvasható a társaság által kiadott közleményben.

- ÉM-összefoglaló -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában