Helyi közélet

2019.02.26. 12:57

Íme az e heti gazdikeresőink

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc - Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345–103 vagy 70/333–6625.

ÉM


Döme nagy méretű hétéves, chipelt, ivartalanított kan. Kedves természetével hamar elnyeri minden gazdijelölt szívét. Pórázon szépen sétál és igazi családbarát kutya. Szürkés, sima szőre nagyon elegáns, ősz pofija bölcsességet sugároz. Örül a jutalomfalatkának, a simogatásnak és a sétának.


Barbi közepes testű keverék szuka. Még csak hat hónapos, szinte kölyöknek tekinthető, igényli, hogy játsszanak, foglalkozzanak és mozogjanak vele. Rövid szőrére viszont nem lesz sok gondja az álomgazdinak. A Vasgyári piac közelében fogták be és egy hónapos menhelytapasztalattal rendelkezik.


Bogi zsemlebarna színű hatéves, német juhászra emlékeztető keverék szuka. Szép hosszú szőrével csinos, de nagy tömege miatt inkább kertbe ajánlott, ahol szívesen őrizné gazdája házát. Nincs ivartalanítva és chipelve sem, ezért aki haza viszi, azonnal a saját nevére írathatja.


[related-post post_id="4146912"]

[related-post post_id="4139827"]

[related-post post_id="4132024"]

[related-post post_id="4124619"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában