Helyi közélet

2018.12.07. 10:36

Mert mindenkinek kell egy hely!

Miskolc - Adománygyűjtő nagykövetek kampányolnak, hogy befejezhessék a felújítást.

Miskolc - Adománygyűjtő nagykövetek kampányolnak, hogy befejezhessék a felújítást.

Az idén tízéves Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület adománygyűjtő nagykövetei a közösségi médiában kampányolnak a jó ügyért.

A Montázs immáron egy évtizede működik ebben a formájában. De mi is a Montázs? Egyszerre színházi műhely, színjáték-oktatással foglalkozó képzési centrum, színházi események szervezője, közművelődési és kulturális projektek kitalálója és szervezője, mindenekelőtt azonban egy hely, amely mindenki számára az alkotó tanulás, a világgal való találkozás, a felszabadult játék és az elmélyült gondolkodás együttes örömét kínálja.

Előadások és próbák

Leendő „otthonának”, a DOKK Humánkikötőnek most segítségre van szüksége, hogy a hosszas tervezés és dédelgetett álomból valóra válhasson, befejezhessék a felújítást, és az alkotni vágyó színjátszó fiatalok a birtokukba vehessék.

A hely saját és pályázati források bevonásával teljes infrastrukturális fejlesztésen megy keresztül, azonban forrásaik végesek. Az épület egy közel 200 m2-es közösségi tér, fogadó- és kiszolgáló helyiségekkel, valamint egy 60 m2-es színház- és előadóteremmel – ez utóbbi befejezéséhez kérnek támogatást. Az adományok segítségével balettszőnyeget szeretnének vásárolni és megfelelő világításrendszert kialakítani az előadások és a próbák számára. Ezért indították el az adománygyűjtő kampányt, amihez nagyköveteket kértek fel.

December 15-ig

A november 15-e és december 15-e között tartó kampány idejére minden nagykövet vállalt valamit a bűvös tízes szám jegyében, amit folyamatosan megoszt a közösségi oldalakon, ezzel toborozva támogatókat és inspirálva másokat is arra, hogy segítsenek.

Amennyiben olvasóink is szeretnének hozzájárulni adománnyal a DOKK (Dráma, Oktatás, Közösség, Kultúra) életre hívásához, a részleteket és a bankszámlaszámot megtalálják a http://montazsegyesulet.hu weboldalon, ahová a kampány után is szívesen várják a felajánlásokat. Illetve az egyesület Facebook oldalán megtekinthető a kampányvideó és a nagykövetek vállalásai is. Mert mindenkinek kell egy hely! – ahogy a kampány mottója is szól.

ÉM-BNE


[related-post post_id="4072932"]

[related-post post_id="4069808"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában