Helyi közélet

2018.10.16. 19:15

Hála, tisztelet és szeretet Alsóvadászon

Alsóvadász - Alsóvadász község idősei ismét meg­hívást kaptak az idősek napjára.­­­­

Alsóvadász - Alsóvadász község idősei ismét meg­hívást kaptak az idősek napjára.­­­­

– Már hagyománnyá vált, hogy évente egy alkalommal összejövünk azért, hogy kifejezzük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akik a hosszú munkában eltöltött évek után közöttünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket – mondta Szemán János polgármester. – Nagyon sokan már nem tudnak a településen belül sem ilyen távolságra eljutni, ezért autóval szállítottuk őket a rendezvényre.

Színes programok

Az ünnepségen a település vezetőjének szavai után Demeter Zoltán, a térség országgyűlési képviselője mondott köszöntőt, és lelket megerősítő szavakkal szólt az idősekhez a református egyház képviseletében Mészáros Viktória lelkésznő, valamint Szarvas István római katolikus plébános.

Műsort adtak a Faluszépítő és Hagyományőrző Egyesület néptáncosai, majd Koós János és Dékány Sarolta ismert slágereikkel nagy sikert arattak az idősek körében. Drótos Bence és Hutter Linda operettmelódiákkal és örökzöld dalokkal szórakoztatták a megjelenteket, akik velük együtt énekelték a feledhetetlen slágereket. Az ünnepségre szavalattal és dallal is készült Illés Lili és Lakatos Luca. Nagy örömöt nyújtott az Alsóvadászi Harmónia Vegyeskar előadása is.

Az ünnepi ebéd disznótoros menü volt, míg a helyi pékség süteménnyel kedveskedett az időseknek. A rendezvény remek hangulatban telt, mindenki elégedetten, vidáman tért haza otthonába a meghitt délutánról.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában