Helyi közélet

2018.04.21. 15:23

Béka király, Bárány fitnesz Kazincbarcikán

Kazincbarcika - Idén is megrendezték a Mesenapot Kazincbarcikán a Csokonai Úti Tagóvodában.

Kazincbarcika - Idén is megrendezték a Mesenapot Kazincbarcikán a Csokonai Úti Tagóvodában.

A rendezvény célja ezúttal is az volt, hogy a kicsik minél közelebb kerüljenek a népmesék, valamint a mozgás világához, hiszen ebben az évben egy új programot is beiktattak a szervezők.

Legyél te a mesehősöd!

A mesenapon idén a Béka király történetét adták elő az óvónők és a gyerekek közösen. Volt interaktív filmnézés 3D-szemüveggel, a program zárásaként pedig egy jó hangulatú, úgynevezett „Bárány fitneszen” vehettek részt a kicsik és nagyok, amin a kedvenc plüssfigurájukkal együtt mozogtak. Akik pedig nem a műsorban vettek részt, szeretett mesehősüknek öltözve nézték végig társaik produkcióját.

Dobó Gabriella, a Székhely Óvoda óvodapedagógusa a Kolorline érdeklődésére elmondta, a hagyományos Mesenap célja most is az volt, hogy a kicsik minél közelebb kerüljenek a népmesék világához, illetve a mozgáshoz. A Bárány fitnesz, az idei újdonságuk alapjául az Álomutazó című mesemusicalt használták. A programon a kedvenc plüssfiguráikkal mozogtak, aztán a meséhez kapcsolódóan bábot hajtogattak.

- ÉM -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában