Helyi közélet

2017.12.21. 08:53

Mezőkövesd Zsóry FC: Pluszmotiváció a futballistáknak

Mezőkövesd - Együttműködik a Miskolc Autó, illetve a Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli labdarúgó­csapata.

Mezőkövesd - Együttműködik a Miskolc Autó, illetve a Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli labdarúgó­csapata.

A gépjárműeladással, -szervizeléssel foglalkozó cég, illetve az élvonalbeli futballcsapatot működtető gazdasági társaság szerdai megállapodásának értelmében a dél-borsodi klub tizenkét darab Volkswagen típusú személyautót kap használatra 2018. december 31-ig. A részletekről szerdán tartott tájékoztatót Molnár Róbert, a Volkswagen területi vezetője, Brózsely Gábor, a Miskolc Autó marketingvezetője, valamint Bocsi Anna, a Mezőkövesd Zsóry FC egyik ügyvezetője.

Hamarosan eldöntjük, hogy kik kapják majd az autókat." Bocsi Anna

Az egyik legnépszerűbb

Amint az kiderült, az első lépést a Miskolc Autó tette meg, amely befogadókészségre talált az NB I-es klubnál. Molnár Róbert hangsúlyozta: a Volkswagen évek óta jelen van a futballban (többek között a DVTK-val is van szerződésük), amely az egyik legnépszerűbb sportág Magyarországon.

Céljuk az ilyen és ehhez hasonló megállapodásokkal az, hogy a márka ismertségét növeljék az adott márkakereskedésen, jelen esetben a Miskolc Autón keresztül. A területi vezető kifejezte abbéli reményét, hogy ezen lépés hozzájárul a kövesdiek eredményességéhez, pluszmotiváció a játékosok számára.

Egyeztetések után

Brózsely Gábor úgy fogalmazott: van üzleti és nem üzleti oldala egy ilyen partneri szerződésnek, hiszen amellett, hogy szeretnék, ha szélesebb körben ismert lenne a Miskolc Autó mint cég, az is fontos, hogy egy sikerért nagy erőfeszítéseket tevő klub mellé álljanak. Bár a szerződés részleteit nem kívánták elárulni, annyi kiderült, hogy a tizenkettes szám egy többkörös egyeztetés eredménye lett.

A tréner és a védő

A gépkocsik átvételén a játékosokat Lázár Pál csapatkapitány és Kuttor Attila vezetőedző képviselte.

Fotó: Kozma István

Rövidesen eldöntik

Bocsi Anna ügyvezető ezeket mondta: „Reméljük, hogy a mai napon egy, mindkét fél számára előnyös megállapodás jött létre. A szerződésben foglaltakat maradéktalanul teljesíteni fogjuk a Volkswagen, a Miskolc Autó felé. A klub most olyan pluszjuttatáshoz jutott, amely talán segít a minél jobb eredmények elérésében, hogy elmozdulunk majd arról a kritikus helyről, ahol pillanatnyilag vagyunk”. Az ügyvezető lapunk kérdésére kijelentette, rövidesen eldöntik, mely játékosok kapják az autókat, természetesen a használatból a klubvezetés kimarad.

- ÉM-MI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában