Helyi közélet

2017.07.01. 20:26

Caramel is fellép a tokaji Fesztiválkatlanban

Tokaj - Július 8-án lép fel a népszerű énekes a tokaji színpadon.

Tokaj - Július 8-án lép fel a népszerű énekes a tokaji színpadon.

Az ország egyik legjobb férfihangja, Molnár Ferenc Caramel július 8-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán ad koncertet.

Caramel 12 éve a magyar popzene állócsillaga. Az egykori Megasztár-felfedezett nevéhez díjak, arany- és platinalemezek, valamint klasszikussá vált dalok fűződnek.

A hazai könnyűzene kiemelkedő dalszerző-előadója most a tokaji közönséget is elkápráztatja hangjával, nagyszerű zenekarának kíséretében adja elő a mindenki által ismert és klasszikussá vált slágereket.

2005-ben került a zenei köztudatba, a hazai zenei és közélet kiemelt szereplője. Népszerűsége azóta is töretlen, eddig három telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, a rajongótábora folyamatosan nő, szerzeményeit milliók látták és hallották a videomegosztó oldalakon. 2006-ban és 2009-ben Fonogram-díjjal jutalmazták zenei munkásságát, az elmúlt években pedig több tehetségkutató műsorban mentorként, zsűritagként véleményezte az elhangzott dalokat.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában