Helyi közélet

2016.12.16. 13:52

Szabó Balázs Bandája és a Honeybeast jön Miskolcra

Miskolc - Pénteken és szombaton is remek koncertek láthatók a miskolci Helynekemben.

Miskolc - Pénteken és szombaton is remek koncertek láthatók a miskolci Helynekemben.

A Szabó Balázs Bandája első inkarnációja két pazar, „kalandosan fúziós” lemezt készített el, a 2009-es Megcsalogató címűt és a 2011-es Átjárókat – írja a koncert.hu. A harmadik album elkészítése előtt azonban a hat ember hatféleképpen képzelte el, milyen irányba kellene haladnia a zenekarnak. Balázs végül hosszas vívódás után megvált zenésztársaitól, és 2012 januárjában újraszervezte együttesét.

Új felállásban

Az új felállásban rendkívül képzett és tehetséges zenészek játszanak, akik főleg a komolyzene, a jazz és a népzene felől érkeztek. Már át is hangszerelték az összes koncertszámot, pénteken este láthatja őket a miskolci közönség a Helynekemben, ahol szombaton este a Honeybeast aranylemezes magyar együttes lép színpadra, mely elektronikus pop-rock zenét játszik. Első nagy sikereit az együttes 2010-ben érte el, majd a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójának szereplőiként szereztek országos ismertséget. A Helynekemben vendégük a The Clothes lesz.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában