Helyi közélet

2016.11.12. 08:39

A legjobbat vagy semmit: új csillag ragyog Miskolcon

Miskolc - Megnyílt a régió legújabb Mercedes márkakereskedése.

Miskolc - Megnyílt a régió legújabb Mercedes márkakereskedése.

A legjobbat vagy semmit – hirdeti újra néhány hónapos szünet után a Mercedes-Benz Miskolcon. Péntek este ugyanis ünnepélyes megnyitó keretében avatták fel a legújabb miskolci márkakereskedést. Az MBM Auto Kft. szalonja a 26-os főút kivezető szakaszán várja a leendő és a jövőbeni ügyfeleket.

Kitartó munkával kiváló eredményeket érhetünk el a jövőben. Balogh József

A legsikeresebbnek lenni

130 évvel ezelőtt indult hódító útjára az autómobil a Mercedes-Benz alapítójának köszönhetően. Karl Benz találmánya megváltoztatta a világot és ma is nagy hatással van az életünkre, így joggal mondhatjuk, hogy a legnagyobb autómárkáról beszélünk, amely folyamatosan megújulva, mi több, élen járva a fejlesztésekben igyekszik irányt mutatni. Teszi ezt úgy, hogy egy 2016-os rangsor szerint a világ 9., s egyben Európa legértékesebb márkája, valamint a legértékesebb prémium­márkája, amely 2020-ra a legsikeresebb is szeretne lenni. Hogy jó úton halad, mi sem jelzi jobban, minthogy idén 1,8 millió darab személyautót értékesített világszerte, s hazánkban a legerősebb növekedést produkálta – mondta el Hesz Tamás, a Mercedes-Benz Hungária Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója.

Hozzátette: a Mercedes-Benz számára nemcsak a piacvezető technológiák és a korszerű, minden igényt kielégítő márkakereskedői hálózat bővítése miatt fontos a miskolci szalon, hanem a régió fejlődésében betöltött szerepe miatt is.

– Nagyon örülünk, hogy egy olyan prémiummárkával dolgozhatunk együtt, mely ennyire tudatosan képviseli a „Legjobbat vagy semmit!” szlogent, amiben mi magunk is hiszünk az MBM Auto Kft.-nél. Külön örömömre szolgál, hogy 15 kiváló szakembernek adhatunk munkát, mely reményeim szerint csak a kezdet, és közösen, kitartó munkával kimagasló eredményeket érhetünk el a jövőben – mondta el az ünnepélyes megnyitón Balogh József, az MBM Auto Kft. ügyvezetője. Az új szalon közel 1000 négyzetméteren várja az ügyfeleket, mely nemcsak értékesítési tevékenységet végez, hanem professzionális szervizszolgáltatásokat is nyújt.

Olimpiai bajnok avatta

Az ünnepélyes megnyitón Balogh József, az MBM Auto Kft. ügyvezetője Szász Emese olimpiai bajnok párbajtőrvívóval, Csöbör Katalin ország­gyűlési képviselővel, Huszti Gáborral, Szirmabesenyő polgármesterével és Jörg Schmidttel, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatójával vágta át a szalagot, melyet követően a meghívott vendégek elsők között próbálhatták ki a márka legújabb, tisztán elektromos hajtású B 250 e modelljét.

ÉM-UM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában