Helyi közélet

2016.03.24. 18:21

Tartson velünk ön is: most Esztergomba!

Miskolc, Esztergom – Április 11-én úti célunk „a Dunakanyar legfelsőbb városa”, Esztergom.

Miskolc, Esztergom – Április 11-én úti célunk „a Dunakanyar legfelsőbb városa”, Esztergom.

Délelőtt a hazai autógyártás élmezőnyében huszonöt éve jelenlévő Magyar Suzuki Zrt. vendégeiként gyárlátogatáson veszünk részt. Ön is testközelből megtapasztalhatja, miként, s mennyi idő alatt készül az Esztergomban gyártott három modell: a Vitara; a Swift és az S-CROSS; milyen munkafolyamatok zajlanak a prés- és hegesztő, valamint az összeszerelő üzemben, s kik végzik azokat; miért Esztergom az egyik legfontosabb gyártóbázis a Suzuki globális stratégiájában, illetve milyen innovatív megoldások járulnak hozzá a japán technológia sikeréhez.

Délután fakultatív programlehetőségek Esztergom belvárosában (a teljesség igénye nélkül): Magyarország legnagyobb egyházi épülete, a magyar katolikus egyház főszékesegyháza, a Bazilika, melynek Kincstára rendelkezik Közép-Európa egyik leggazdagabb egyházi műtárgy­gyűjteményével; séta a várnegyedben, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Dunára és a Mária Valéria-hídra; időjárás függvényében városnéző kisvonat Párkányba; Duna Múzeum. Tartson velünk ön is!

Tudnivalók

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás költségét, a gyárlátogatást és a csoportkísérő díját. Nem tartalmaz utasbiztosítást, illetve a fakultatív programlehetőségek belépőit (Bazilika kombinált felnőtt: 1.400 Ft/fő; diák/nyugdíjas: 1.000 Ft/fő – az Altemplom, Főszékesegyházi Kincstár, Panorámaterem valamint a Kupolakilátó belépőjegyeket tartalmazza), Városnéző kisvonat 600 Ft/fő, Duna Múzeum teljes árú: 700 Ft, kedvezményes (62 éves kor felett): 350 Ft. Az árak tájékoztató jellegűek.

A buszt a meghirdetett részvételi díjjal minimum 35 fő jelentkezése esetén indítjuk, viszont a résztvevők létszáma korlátozott, max. 50 fő. A gyárlátogatáson 18 év alatti személy nem vehet részt; hosszú ujjú felső, hosszú nadrág és zárt cipő viselése előírás. A látogatás során tilos az üzemegységekben fénykép készítése. A rajtunk kívülálló körülmények miatti programváltoztatás jogát fenntartjuk.

ÉM


Részletek

Időpont: 2016. április 11. (hétfő)

Részvételi díj: 9.990 Ft/fő

Indulás: a kora reggeli órákban Miskolcról

Foglalási és fizetési határidő: 2016. április 4. (hétfő)

A tájékoztatás nem teljes körű! Jelentkezés és további információ a szervező elérhetőségein!

Szervező: Expert-Holiday Utazási Iroda 3525 Miskolc, Kazinczy u. 3., 46/780-450 (H–P 09.30–18.00); bankszámlaszám: 10918001-00000117-51320000, [email protected]; www.megbizhatoutak.hu. Eng. szám: U-001257, adószám: 23314823-2-05.

A JóAutók.hu kínálata: használt Suzuki Miskolc közelében a linkre kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában