Helyi közélet

2016.02.15. 20:38

Interjú: Péterfy Bori

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a mindig bájos énekesnő/színésznő Péterfy Bori volt, aki zenekarával ismét telt házas koncertet adott a miskolci Helynekem színpadán.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a mindig bájos énekesnő/színésznő Péterfy Bori volt, aki zenekarával ismét telt házas koncertet adott a miskolci Helynekem színpadán.

Szabi: Picit összefoglalva, milyen volt a tavalyi év?

Péterfy Bori: Nincs okom panaszra, egy nagyon pörgős év volt 2015, sok remek fellépéssel és kiváló fesztiválokkal, ahol volt szerencsénk játszani. Nyáron elkezdtük új lemezünk, a "Szédülés" munkálatait, mely folyamat a végéhez közeledik, vagyis áprilisban megjelenés amit már nagyon várunk. A korongon egyébként 11 dal lesz megtalálható. Pár napja, február 12-én egy hatalmas bulival fejeződött be az A38-on elkezdett "Lemezvégigjátszó" sorozatunk, melynek utolsó állomása a budai MOM Kulturális Központban volt, ahol 2010-ben megjelent 2B című akusztikus-elszállós albumunk nemrégiben megjelent bakelit-verzióját adtuk elő az első daltól az utolsóig.

Szabi: Milyen lesz a friss lemez?

Péterfy Bori: Ami egészen biztos, áprilisban érkezik 11 "szédületes" nótával az új lemez. A koncerteken már hallható egy-két új dal, amit játszunk szóval aki figyelmes volt, az már a Helynekemben is találkozhatott vele... Klip is tervben van, valamint egy késő tavaszi lemezbemutató Budapesten.

Szabi: Hosszú idő után ismét láthattunk színházban is, mit lehet erről tudnunk?

Péterfy Bori: Igen a Belvárosi Színház "Száll a kakukk fészkére" c. darabjában léptem újra színpadra, Ratched főnővér szerepében. A karakter egy ikonikus figura, amely mindig is érdekes számomra. Nagyon élveztem ismét a színházi munkát, bár először kicsit szorongtam. Ahhoz a szabadsághoz képest, amit a koncertezés jelent, ez azért teljesen más. Az előadásban sok tehetséges fiatal színész vesz részt, élmény volt velük játszani.

Szabi: Tervek?

Péterfy Bori: Most elsősorban az új lemezre koncentrálunk és az ezt körülvevő munkálatokra. Közben persze folytatódnak a koncertek és az Amorf Ördögökkel is tervezzük a "szokásos" munkát.

Szabi: Köszönöm a beszélgetés Bori, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában