Helyi közélet

2015.12.11. 11:01

Mászóvárat építenek a pénzből a miskolci oviban

Miskolc - A Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. 500 ezer forint adományban részesítette a miskolci Nyitnikék Óvodát.

Miskolc - A Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. 500 ezer forint adományban részesítette a miskolci Nyitnikék Óvodát.„Szervezetünk elkötelezett a régió iránt – mondta dr. Zsiga Marcell, a társaság ügyvezető igazgatója. – A közelmúltban számos egészségügyi beruházást támogattunk a térségben, segítettük több sportegyesület munkáját, és – amint azt az óvodának juttatott összeg is tükrözi – felelősséget érzünk a jövő nemzedékéért is. Adományunkkal fejeztük ki elismerésünket a pedagógusok és a dajkák áldozatos munkája iránt.”

Korszerű eszköz

Az anyagi forrásból a Nyitnikék Óvoda udvarán a jövő év elején csúszdás mászóvár épül, amely korszerű mozgásfejlesztő eszköz, így hozzájárul a boldog gyermekkor mindennapjaihoz. A Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. az adventi időszakban ezt az adományt teszi az intézmény karácsonyfája alá.

Az ügyvezető igazgató azt is elárulta, hogy az elkövetkező napokban újabb bejelentésekkel szereznek majd örömet a miskolci térségnek.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában