Helyi közélet

2015.12.03. 10:14

Hét fatolvajt fogtak Borsodban

Encs, Kazincbarcika, Mályi, Miskolc, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. december 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

Encs, Kazincbarcika, Mályi, Miskolc, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. december 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci- és az Encsi Rendőrkapitányság járőrei 2015. december 2-án hat, illetve egy férfival szemben indítottak szabálysértési eljárást tulajdon elleni szabálysértés (falopás) elkövetése miatt.

A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a miskolci egyenruhások két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. K.B. 20 éves mályi lakos ellen lopás vétség, míg M. Béla 27 éves miskolci lakossal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki korábban elfogatóparancsot a Miskolci Járásbíróság.

Ideiglenes megelőző távoltartást a Tiszaújvárosi- és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai két, illetve egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában