Helyi közélet

2015.10.16. 19:25

Aki tökös, velünk faragja!

Miskolc - Halloween alkalmából tökfaragó versenyt indít az Avalon Park, az Észak-Magyarország és a Borsod Online.

Miskolc - Halloween alkalmából tökfaragó versenyt indít az Avalon Park, az Észak-Magyarország és a Borsod Online.

A versenyen gyerekek, családok és baráti társaságok is részt vehetnek animátorok segítségével október 26-a és október 31-e között, hétköznap 17–19 óra között, szombaton pedig 14 órától 16-ig a miskolctapolcai Avalon Parkban. Egy csapatban maximum 4 fő faraghat.

Az elkészült töklámpások, melyeket a park területén kiállítanak, automatikusan részt vesznek a versenyben. A kész műveket lefotózzák, majd ellátják névvel és feltöltik az Avalon Park Facebook-­oldalára. A 10 legtöbb szavazatot kapott alkotás közül a szervezők, azaz az Avalon Park, az Észak-Magyarország és a BOON képviselőiből álló zsűri választja ki a nyertest, akinek lehetősége van dönteni, mely nyereményt szeretné (2 darab belépőjegyet a Mikulás programra, vagy „tökös” vacsorát a Sörkertben 2 fő részére, 10 ezer forint értékben).

ÉM


A verseny részletei

Korhatár: 6–99 éves korig. 6–12 éves kor között szülői közreműködés és felügyelet kötelező.

Nevezés: Kizárólag a helyszínen. Saját, hozott tök esetén ingyenes a versenyen való részvétel, a parkban kapott tök esetén pedig 500 forint, mely összeget a helyszínen kell befizetni.

A verseny helyszíne: A konferencia-­központ mögötti nagyszínpad előtti terület.

Eredményhirdetés: November 1-jén, vasárnap 16 óráig lehet szavazni a legjobban tetsző faragott tökre az Avalon Facebook-oldalán. A 10 legszebb töklámpás közül a zsűri által megválasztott győztest november 2-án 12 órakor hirdetik ki az Avalon Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában