Helyi közélet

2015.09.05. 19:16

Vasárnap Ózdon zárják le a triatlonos szezont

Ózd - Akár kétszáz nevezője is lehet a nagy népszerűségnek örvendő, V. Ózdi Triatlon Versenynek.

Ózd - Akár kétszáz nevezője is lehet a nagy népszerűségnek örvendő, V. Ózdi Triatlon Versenynek.

A különböző korosztályokban nem kevesebb, mint 130 nevezés futott be a hét közepéig az ózdi triatlon verseny szervezőihez. Emellett pedig tizenöt váltó is jelezte indulási szándékát az eseményen A hangulatos, már-már családias légkörű rendezvényt vasárnap immáron ötödik alkalommal tartják meg. A viadal központja a strandon lesz, de a jól bevált – Bolyoki és Újváros téri – kerékpár útvonalon, és a Csónakázó-tó partján kialakított futópálya vonalvezetésén sem változtattak a rendezők.

- Most nagyságrendileg 170 résztvevőnél tartunk, de aki kedvet kap a korosztályához kialakított táv leküzdéséhez, az még a helyszínen is nevezhet – árulta el Vitális István, az esemény főszervezője. – A jelenlegi létszám és a korosztályonként megoszlás optimális, ez kimondottan az úszás miatt érdekes, mert a medence kapacitása véges. Az ózdi utánpótlás ezúttal is nagy számban lesz jelen a versenyen, de örülök, hogy az ország további húsz városából is érkeznek triatlonisták. Ez is azt mutatja, hogy az elmúlt években elvégzett munkánk nem volt hiábavaló, hiszen ezek a versenyzők a város jó hírét is messze vihetik.

Útlezárás

Az V. Ózdi Triatlon versenyen a délelőtti órákban (első rajt, 10.00) az utánpótlás számokat bonyolítják le, délután a váltók, a junior, a felnőtt és a masters kategória képviselői foglalják el a versenypályát.

A verseny miatt vasárnap délelőtt 9.30-tól előreláthatólag 16 óráig lezárják a Brassói út, Bolyki főút, Bolyki Tamás utca, Pap utca, Március 15. utca, Balassi Bálint utca útvonalat. Az említett időpontban ezen a részen a helyi és a távolsági autóbuszok sem közlekednek.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában