Helyi közélet

2015.07.11. 12:52

Nézőpont: Dobbantás

<em>Mára kiderült, hogy az ötmilliárd forintot érő lottószelvényt Miskolcon, a Kandia közben található szerencsejáték üzletben adták fel. Itt található az a lépcső is – mindössze két fok –, amelyen a mára már milliárdos férfi – saját elmondása szerint – babonaként minden betérés előtt hármat dobbantott. Valószínű, évekig nem jött be neki ez a rituálé, de májusban egyszer csak szerencsét hozott</em>. <strong>Szántó Rita jegyzete</strong>.

Mára kiderült, hogy az ötmilliárd forintot érő lottószelvényt Miskolcon, a Kandia közben található szerencsejáték üzletben adták fel. Itt található az a lépcső is – mindössze két fok –, amelyen a mára már milliárdos férfi – saját elmondása szerint – babonaként minden betérés előtt hármat dobbantott. Valószínű, évekig nem jött be neki ez a rituálé, de májusban egyszer csak szerencsét hozott. Szántó Rita jegyzete.

Jó érzés tudni, hogy egy kicsit a városnak is köze van ehhez az óriási nyereményhez, még ha nem is részesülünk az összegből. De közben eszembe jut az a történet is, amely egy Miskolc közeli településen esett meg évekkel ezelőtt, amikor a falu lakói közül került ki a lottómilliárdos. Persze mindenki megtudta, ki a szerencsés. A helyi kocsma két törzsvendége pedig úgy döntött, fenyegetőlevél ragasztásába kezd. Egy újságból precízen kivágták a betűket, majd összeragasztották úgy, hogy egyértelmű legyen, ha nem kapnak pénzt, elrabolják a nyertes gyermekét. A rend­őrség persze elfogta őket, így ördögi tervük szerencsére meghiúsult.

Remélem, most ilyenre nem kerül sor, sokkal inkább azt javaslom a szerencsére vágyóknak, hogy a Kandia köz két lépcsőjén dobbantsanak, csak a sok lottó­zarándoktól el ne kopjanak a fokok.


Miskolc - A Fortunaweb szerint Miskolcon adták fel az ötmilliárdos szelvényt az egyik Széchenyi utcai lottózóban. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában