Helyi közélet

2015.04.16. 14:26

Nézőpont: Ugye nem rossz?

<em>Tegnap egészségügyi világnap volt. Nálam speciel november 14-e óta az van mindennap: semmi alkohol, semmi cigi, minimálisra csökkentett stressz, alvás, és lehetőleg mindennap mozgás, olvasás és egy kis muzsika a fülbe. Amióta ezt űzöm, tényleg jobb a közérzetem, és úgy általában minden. Persze nem is igazán emlékszem – vagy nem is akarok –, hogy milyen volt, voltam azelőtt. Ami miatt november 14-én visszajöttem az életbe, és visszajöhettem, az biztosan a család</em>. <strong>Juhász-Léhi István írása</strong>.

Tegnap egészségügyi világnap volt. Nálam speciel november 14-e óta az van mindennap: semmi alkohol, semmi cigi, minimálisra csökkentett stressz, alvás, és lehetőleg mindennap mozgás, olvasás és egy kis muzsika a fülbe. Amióta ezt űzöm, tényleg jobb a közérzetem, és úgy általában minden. Persze nem is igazán emlékszem – vagy nem is akarok –, hogy milyen volt, voltam azelőtt. Ami miatt november 14-én visszajöttem az életbe, és visszajöhettem, az biztosan a családJuhász-Léhi István írása.

Azóta? Kollégáimnak hála nyugodtabbnak érzem a munkahelyi légkört, jó edzésre járni, és csodás a Bükk. Unokabátyóval mindig jó röhögni, és a fiúkkal focizni, anyuka pedig otthon mindig időben szól: „Gyógyszert bevetted??!!?”. „Beeee!”. Na, a gyógyszert nem szeretem. Korábban soha nem szedtem. A baj az, hogy bizonyosan életem végéig szedni kell majd. Anyukát viszont azzal szoktam mostanában zsibbasztani, hogy 70 évesen elkezdek cigizni és olyan szivarokat akarok majd szívni, mint Clint Eastwood.

Ja! Hogy azóta? Azóta olyan suta a jobb a kezem, hogy sokszor elmosolyodom. Nem, látszani nem látszik, csak érzem. Karateedzésen pedig néha bizonytalannak látszom. (Mert én vagyok a jobb kezem.) Néhány napja úgy gondoltam, nem diktafonozok, jegyzetelek. A baj csak az, hogy nem tudtam elolvasni, mit írtam… Ám szerencsére még fejben megvolt, miről is volt szó. Ugye nem is rossz egy félévestől?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában