Helyi közélet

2015.03.12. 16:48

Videó: Őrizetben a zsaroló család Ózdon

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság újabb két zsarolóval szemben indított büntetőeljárást.

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság újabb két zsarolóval szemben indított büntetőeljárást.

Zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság id. V. Tibor 54 éves és ifj. V. Tibor 28 éves helyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. március 11-ei elfogásukig több sértettet megöléssel fenyegettek meg, ha azok nem tudták, vagy nem akarták visszafizetni a korábban irreális kamatra kölcsönvett pénzösszegeket. A sértettek az állandósult kamatspirál miatt nélkülözésnek tették ki családjukat és ellehetetlenült anyagi helyzetük újra a kölcsönadók csapdájába hajtotta őket.

Az apát és fiát az ózdi nyomozók továbbá a Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési, Közterületi és Támogató Osztály munkatársai szervezett rendőri akció keretében fogták el és állították elő az Ózdi Rendőrkapitányságra. A rendőrség a két zsarolás bűntett elkövetésével meggyanúsított férfit bűnügyi őrizetbe vette.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában