Helyi közélet

2015.03.02. 12:26

Lezárt ügyek: Kézzel törte be az ablakokat a 19 éves dühös amazon Miskolcon

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatal nővel szemben, aki Miskolcon több családi ház ablakát betörte.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatal nővel szemben, aki Miskolcon több családi ház ablakát betörte.Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság F. Zsuzsanna 19 éves hernádnémeti lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. január 12-én 11 órakor Miskolc, Kerpely Antal utcában három családi ház utcára néző ablakát dühében kézzel betörte.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították az ablakokat betörő nőt, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában