Helyi közélet

2015.03.21. 13:29

A rasszizmus ellen sétáltak az Avason

Miskolc - Az Antirasszista Világnap alkalmából rendezte meg pénteken a Miskolci Roma Nemzetiségi Önkormányzat a „Séta a rasszizmus ellen” című rendezvényt.

Miskolc - Az Antirasszista Világnap alkalmából rendezte meg pénteken a Miskolci Roma Nemzetiségi Önkormányzat a „Séta a rasszizmus ellen” című rendezvényt. Az érdeklődőket az Avasi posta előtt várták, innen sétáltak az Avasi kilátóhoz. Táblákkal tiltakoztak a rasszizmus ellen, és szolidaritásukat fejezték ki a mélyszegénységben élőkkel szemben. Váradi Gábor elnök az Észak-Magyarországnak elmondta, szombaton délután 4 órakor az Újgyőri főtéren várják az érdeklődőket, akikkel a számozott utcákhoz szeretnének elsétálni, megmutatni mindenkinek, hogy a kitelepítési program mögött emberek állnak. Majd este 7 órától fáklyás felvonulás indul a Centrum elől a Szent István térig, ahol felszólalnak a rasszizmus ellen.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában