Helyi közélet

2014.11.28. 11:46

Ingyen használható a rekortán pálya Miskolcon

Miskolc - Péntektől már bárki ingyen használhatja a Miskolcon, a Győri kapuban, a József utcában található, egykori Ifjúsági sporttelepen elkészült rekortán futópályát.

Miskolc - Péntektől már bárki ingyen használhatja a Miskolcon, a Győri kapuban, a József utcában található, egykori Ifjúsági sporttelepen elkészült rekortán futópályát. Az építmény hivatalos átadása még nem történt meg, ugyanis a téliesre fordult időjárás miatt az utolsó réteget még nem vitték rá a pályatestre, de így is az eddigieknél sokkalta komfortosabb környezetben kocoghatnak itt a futás kedvelői. A pálya korán reggel 6 órától, egészen este 8 óráig használható, a balesetmenet sportolást sötétedés után a most felállított hat kandeláberes villanyvilágítás biztosítja. A pálya további előnye, hogy használati, belépti díjat nem szednek ezen a helyszínen a futóktól.

Kollégánk pénteken reggel tesztelte a pályát, ez alatt készült a videó.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>


További információ a szombati Észak-Magyarországban található.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában