Helyi közélet

2014.10.27. 08:47

Sztárban sztár: Pál Dénes győzött

A miskolci Pál Dénes duplázni tudott a TV2-n, a Voice után most a Sztárban sztárt is megnyerte. A pénzösszeget jótékony célra ajánlotta fel.

A miskolci Pál Dénes duplázni tudott a TV2-n, a Voice után most a Sztárban sztárt is megnyerte. A pénzösszeget jótékony célra ajánlotta fel.A műsor 8 héten át szórakoztatta a nézőket és az volt a lényege, hogy a sztárok minden héten valamelyik más ismert előadó bőrébe bújtak. Nem könnyű feladat, hiszen olykor több kiló sminkben, hangot elváltoztatva kellett helytállniuk. Sőt, gyakran nemet is váltottak. Pál Dénest is többször láthattuk női szerepben és mi tagadás, nagyon jól alakította. Abban több fórumon is egyetértettek, hogy az adásokat a zsűri (azon belül is Hajós András) vitte a hátán a szuper poénokkal. Az ítéletkor akaratlanul is szóba kerültek a megtestesített sztárok és előfordult, hogy megsértették őket. Hajós azt mondta például Lagzi Lajcsira, hogy "mindig valahol a sertésfeldolgozó-ipar és a popzene határán mozgott". Lajcsi ezt persze nem hagyta szó nélkül. Ez volt a legnagyobb sértődés, a parodizált sztárok egyébként legtöbbször ott ültek a nézők között.

A döntő gigantikus átváltozássorozatot hozott, csak kapkodtuk a fejünket, éppen ki kicsoda. Volt duett és egyéni produkció is. Pál Dénes Koós Jánossal énekelte a híres Macska duettet, szólóban pedig Somló Tamás bőrébe bújt. Az 5 énekes közül végül csak ketten maradtad a színpadon, Hevesi Tamás és Pál Dénes, a műsort az utóbbi nyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában